Un bărbat a fost amendat de poliţiştii locali cu suma de 400 de lei pentru că arunca de la etajul opt al blocului în care locuieşte bucăţi de beton, provenite în urma lucrărilor de construcţie. Autorităţile verifică şi dacă el avea autorizaţie pentru amenajările interioare pe care le efectua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că poliţiştii locali au fost sesizaţi joi după amiază, de faptul că un bărbat arunca bucăţi de beton de la etajul opt al unul bloc situat în cartierul Faleză Nord.

“Omul îşi făcea amenajări interioare în casă şi probabil i s-a părut mai comod să arunce resturile de zidărie direct pe fereastră, fără să se gândească nicio secundă la faptul că ar putea răni pe cineva. În imaginile filmate de un vecin, şocat de modul de acţiune al individului, se vede clar cum bucăţile mari din beton sunt aruncate intenţionat în faţa imobilului, unde se adunase deja un adevărat morman”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei.

Poliţiştii locali sesizaţi de martorii întâmplării s-au deplasat la faţa locului şi l-au amendat pe bărbat cu suma de 400 de lei pentru aruncarea la întâmplare a deşeurilor şi i-au cerut să elibereze terenul din faţa blocului de resturile provenite în urma lucrărilor de construcţie.

Agenţii verifică acum şi dacă amenajările interioare se făceau cu autorizaţie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.