O tânără din Râmnicu Sărat a murit, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce prietenul ei a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a lovit un podeţ pe DN 2, în judeţul Vrancea, şi s-a oprit în gardul unei locuinţe,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, în noaptea de joiospre vineri, pe DN 2 E 85, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea.

Circulând cu viteză estimată la 164 de kilometri la oră, într-o curbă la dreapta, şoferul unui autoturism, un râmnicean de 32 de ani, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ, apoi cu un gard al unei locuinţe.

În urma impactului extrem de violent, pasagera din dreapta, o tânără de 21 de ani din Râmnicu Sărat, a murit pe loc în timp ce prietenul ei, care conducea maşina, a fost grav rănit. El a fost preluat inconştient de la locul accidentului şi transportat la spitalul din Focşani.

Poliţiştii nu ştiu încă dacă şoferul era sau nu băut, prioritară fiind starea de sănătate a victimei şi stabilizarea ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.