Meciul Galatasaray - Fenerbahce, disputat la 2 noiembrie, în etapa a XI-a a campionatului turc, s-a încheiat cu scorul de 2-2 şi cu o bătaie generală, la care au participat jucători, antrenori şi membri ai stafurilor celor două echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galata a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată în repriza a doua. O altercaţie între Badou Ndiaye (Galatasaray) şi Roberto Soldado (Fenerbahce) a fost la originea incidentelor, care au luat apoi amploare prin intervenţia altor jucători, antrenori, stafuri. Fanii din zona tunelului care duce la vestiare au participat şi ei, auncând diverse obiecte pe teren.

Joi, federaţia turcă de fotbal a anunţat "nota de plată" a scandalului de la derbi. Antrenorul gazdelor, Fatih Terim, a primit şapte etape de suspendare, pentru că a insultat arbitrul, iar secundul său, fostul internaţional Hasan Şaş, s-a ales cu opt etape de suspendare, pentru că i-a atacat pe membrii echipei adverse.

De la Galatasaray, jucătorii Badou Ndiaye a primit cinci etape, Garry Mendes Rodrigues - trei etape, iar Ryan Donk - şase etape. De la Fenerbahce au fost suspendaţi doi fotbalişti, Roberto Soldado - şase etape, iar Jailson Siqueira - opt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.