Facebook îşi va mări de patru ori spaţiul sediului central din Dublin, ceea ce îi va permite să îşi crească de peste două ori numărul angajaţilor, care depăşeşte în prezent 4.000 de persoane, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a anunţat joi că această extindere îi va oferi spaţiu suficient pentru alţi 5.000 de angajaţi. O astfel de creştere ar face ca Facebook să fie una dintre companiile multinaţionale cu un număr mare de angajaţi în Irlanda, alături de Google şi Apple, care au fiecare peste 6.000 de angajaţi.

Facebook are mai multe echipe globale şi regionale în trei clădiri de birouri din Dublin, care includ ingineri, jurişti, personal de marketing şi de vânzări.

”Investim aici pe termen lung. Această investiţie semnificativă, într-un campus de 14 acri, cu o capacitate de mii de angajaţi suplimentari, demonstrează angajamentul nostru în Irlanda, dorinţa noastră de a ne dezvolta afacerile aici şi de a ne continua contribuţia la economie”, a spus Gareth Lambe, directorul  Facebook Ireland .

Ministrul irlandez pentru Afaceri, Heather Humphreys, a declarat că această extindere reprezintă un vot uriaş de încredere în Irlanda, care, datorită impozitelor scăzute, are în jur de unu din 10 locuri de muncă în companii multinaţionale provenite din străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.