Clubul Juventus Torino a anunţat, joi, că fostul internaţional francez David Trezeguet a devenit ambasador al mărcii Juventus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trezeguet va continua să repezinte valorile clubului Juventus în următorii trei ani”, se arată pe site-ul clubului italian.

“Sunt onorat că am devenit ambasador al brandului Juventus. Va fi extraordinar să fiu implicat în obiectivele ambiţioase ale clubului, să colaborez cu fanii noştri şi cu sponsorii. Îi mulţumesc clubului Juventus pentru că mi-a dat această oportunitate, ceea ce reprezintă o şansă pentru mine să cresc şi la nivel personal”, a declarat Trezeguet.

David Trezeguet a jucat la Juventus Torino timp de 11 sezoane, în perioada 2000-2010. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist, francezul a fost jucător-preşedinte al Juventus Legends şi a participat la numeroase evenimente legate de brandul Juventus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.