Tânărul rănit grav în explozia dintr-un bloc din Piatra Neamţ care a fost transportat în Belgia din cauză că nu putea fi tratat în ţară a murit joi. El avea arsuri de gradul III pe 75 la sută din suprafaţa corpului şi fusese operat la începutul săptămânii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul de 28 de ani a fost transportat cu un avion militar la Spitalul Grand Hôpital de Charleroi din Belgia, unde a fost operat la începutul acestei săptămâni. El a murit, însă, joi, la spital, au confirmat pentru News.ro reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Explozia în care a fost rănit bărbatul s-a produs, miercurea trecută, într-un bloc din Piatra Neamţ, fiind urmată de un incendiu. Tânărul a fost atunci transferat la Iaşi, însă pentru că toate cele 11 paturi pentru mari arşi din România erau ocupate, a fost transferat cu o aeronavă în Belgia.

În urma aceluiaşi incendiu, o persoană s-a intoxicat cu fum, iar o alta a suferit un atac de panică.

În blocul unde a avut loc explozia nu a rămas nimeni peste noapte, oamenii au mers la rude şi prieteni, iar în cele 20 de locuri de cazare puse la dispoziţie de Primăria Piatra Neamţ nu a mers nicio persoană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.