Steven McRae, dansatorul principal al Royal Ballet, face parte din distribuţia filmului „Cats” inspirat de musicalul omonim al lui Andrew Lloyd Webber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În producţia Universal Pictures - Working Title el va juca rolul Skimbleshanks, potrivit Deadline.

În spectacolului lui Webber, personajul Skimbleshanks este un motan roşcat în vârstă care se consideră foarte important pentru grup. Sarcina sa principală este de a munci în trenurile de corespondenţă pe timp de noapte.

McRae este al doilea dansator principal de la Royal Ballet care joacă în filmul „Cats”, după Francesca Hayward. Ea va interpreta rolul Victoria, pisoi alb. 

Balerinul s-a alăturat The Royal Ballet School în 2003, când a primit bursa Prix de Lausanne. A început colaborarea cu Royal Ballet în 2004, unde a fost promovat ca prim-artist în 2005, soloist, în 2006, prim-soloist, în 2008, şi principal, în 2009.

În distribuţia filmului au mai fost selectaţi Taylor Swift, Jennifer Hudson, James Corden, Ian McKellan, Idris Elba (Macavity), Judi Dench (Deuteronomy), Laurie Davidson şi Mette Towley. 

Actorii repetă la Leavesden Studios din Hertfordshire, Marea Britanie.

Lungmetrajul este regizat de Tom Hooper, după un scenariu pe care l-a scris cu Lee Hall. Filmul este programat să fie lansat pe 20 decembrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.