Cântăreţul şi compozitorul canadian Michael Bublé va primi, pe 16 noiembrie, o stea pe Hollywood Walk of Fame, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta va fi a 2.650-a stea amplasată pe celebrul bulevard. La ceremonie vor participa, între alţii, Priscilla Presley şi Tom Corson, co-preşedinte şi COO al Warner Bros. Records.

Bublé, ale cărui albume au fost vândute în peste 60 de milioane de copii la nivel mondial, a fost laureat cu patru premii Grammy şi de mai multe ori cu trofee Juno.

A debutat discografic cu „BaBalu”, în 2001, iar celebritatea internaţională a venit odată cu albumul „Christmas”, lansat în 2011. Discografia sa cuprinde, în total, nouă albume de studio, cel mai recent fiind „Love”, care va fi lansat pe 16 noiembrie.

În afara muzicii, el a întreprins mai multe acţiuni caritabile.

Luna trecută, Michael Bublé a anunţat că se retrage din muzică, spunând că lupta fiului său, Noah, pentru a învinge cancerul cu care a fost diagnosticat în urmă cu doi ani l-a schimbat pentru totdeauna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.