Rihanna şi solistul Guns N'Roses, Axl Rose, s-au alăturat artiştilor care îl critică pe preşedintele Donald Trump pentru folosirea muzicii lor la mitingurile sale fără permisiune, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa Rihanna a dezaprobat, duminică, folosirea melodiei sale "Don’t Stop the Music" în timpul unui miting din Tennessee, unde Trump a susţinut-o pe candidata republicanilor Marsha Blackburn la Senat. 

Ea a scris pe Twitter, răspunzându-i lui Philip Rucker de la The Washington Post, care a comentat: "S-a spus de un milion de ori, dar iată un milion şi unu - mitingurile lui Trump nu seamănă cu nimic altceva în politică. În prezent, "Don't Stop the Music" al Rihannei se aude în Chattanooga, în timp ce ajutoarele lui Trump aruncă cu tricouri în mulţime. Toată lumea îl iubeşte". 

Rihanna a replicat: "Nu pentru mult timp... nici eu, nici echipa mea nu am fi aproape sau departe de unul dintre aceste întâlniri tragice. Mulţumesc că m-ai prevenit, Philip". Comentariul ei a fost aprobat de 500.000 de ori. 

Comentariile cântăreţei vin la câteva ore după o plângere similară a liderului Guns N'Roses Axl Rose, care a scris o serie de mesaje pe Twitter, acuzându-l pe Trump că foloseşte în campanie muzica artiştilor fără consimţământ. 

Rihanna i-a îndemnat pe americani să voteze cu democraţii la alegerile de la mijlocul mandatului, care au loc marţi în SUA. 

Guns N’ Roses, alături de Rolling Stones, Pharrell Williams, Adèle, Aerosmith şi alţi artişti au cerut formal ca muzica lor să nu mai fie folosită la mitingurile lui Trump. 

Steven Tyler, solistul Aerosmith, i-a cerut în august preşedintelui Donald Trump să nu mai folosească muzica trupei la mitingurile lui, avocaţii cântăreţului trimiţând atunci o notificare în acest sens la Casa Albă după ce piesa "Livin’ on the Edge" a fost difuzată la o adunare la care a participat liderul în Virginia de Vest. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.