Senatorul Niculae Bădălău, unul dintre semnatarii scrisorii prin care era criticată conducerea PSD, spune că nu i s-a oferit un portofoliu în Guvern şi că va accepta un mandat în Executiv numai dacă va considera că poate aduce „plusvaloare Guvernului şi ţării”. Bădălău spune că un cuvânt decisiv în privinţa remanierii îl va avea premierul Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat marţi dacă va accepta un mandat ministerial după remaniere, senatorul PSD Niculae Bădălău a răspuns: „Dacă voi considera că aduc un plusvaloare Guvernului şi ţării ăştia da, dacă nu, nu”.

Bădălău a explicat că nu i-a fost oferit un post în Guvern şi că decizia în acest sens o va lua Comitetul Executiv al PSD.

„Închipuiţi-vă că puteam să intru în primul guvern. Dacă partidul va avea nevoie şi voi considera că voi aduce un plus Guvernului, voi intra. Dacă nu, nu voi intra. Au fost două (discuţii despre remaniere – n.r.) paralele ca analiză, una a doamnei prim-ministru şi una a acelei comisii. Ambele rapoarte au ajuns la domnul preşedinte Dragnea şi până la urmă Comitetul Executiv va decide. (...) Noi ştim raportul creat de comisie, nu ştim raportul doamnei prim-ministru şi până la urmă poziţia dânsei contează într-o remaniere. Şi dacă va fi liber Ministerul Turismului unde nu mă pricep aproape deloc, clar că nu-l voi accepta. Atâta timp cât încă nu sunt discuţiile şi nu mi s-a oferit nimic şi nu am avut finalizate discuţiile, singurul post care l-aş accepta ar fi ăla de familist, ca să-mi apăr familia”, a explicat Niculae Bădălău.

Întrebat ce le răspunde acelor colegi care ar considera că i-a trădat, senatorul social-democrat a spus că nu se consideră trădător şi că nimeni nu este deţinătorul adevărului.

„Toţi credem în nişte principii, dar nimeni nu-i stăpânul adevărului. Nu putem decât printr-o dezbatere concretă de idei în interiorul partidului să aducem beneficii partidului. Că eu nu-s de părerea unuia sau a altuia asta nu înseamnă că-s trădător, pentru că nu deţine omul ăla adevărul”, a spus Bădălău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.