Peste 30 de pompieri, mai mulţi angajaţi ai Ocolului Silvic şi voluntari au reuşit să stingă incendiul izbucnit, luni seară, într-o pădure din judeţul Timiş. Incendiul a afectat o suprafaţă de patru hectare, iar cauza probabilă a acestuia a fost un foc deschis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.00, pompierii, angajaţii Ocolului Silvic şi voluntarii care interveneau pentru stingerea incendiului au reuşit lichidarea acestuia.

"Cauza probabilă este foc deschis în spaţii deschise”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, incendiul izbucnise, luni seara, într-o pădure situată între localităţile Nădrag şi Fârdea.

Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ patru hectare, dintre care trei hectare de pădure tânără. Focul a ars mocnit şi s-a intervenit la sol pentru stingerea acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.