O persoană a murit şi alte şase au fost rănite în urma unui accident produs, duminică seară, pe drumul naţional 2C, în judeţul Ialomiţa, unde un autoturism a lovit o căruţă. Mai multe echipaje medicale şi de descarcerare intervin la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, Lăcrămioara Chira, accidentul s-a produs în zona localităţii Amara, fiind implicate un autovehicul şi o căruţă.
 
În urma impactului dintre acestea, căruţaşul a murit, iar alte şase persoane au nevoie de îngrijiri medicale, arătau primele date de la faţa locului.
 
La locul accidentului au intervenit o ambulanţă SMURD, patru echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Ialomiţa, un echipaj de stingere şi pompierii de la descarcerare.
 
Reprezentanţii ISU Ialomiţa au precizat că în căruţă se aflau trei persoane: un bărbat de 47 de ani, care a murit, o femeie de 40 de ani şi un băiat de 14 ani, iar în autoturism erau patru persoane: trei băieţi de 16, 17 şi 20 de ani şi o fată de 15 ani. Toţi răniţii au fost transportaţi conştienţi la spitalul din Slobozia.
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia a fost întreruptă pe DN 2C Slobozia-Buzău.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.