Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seară, că ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a informat coaliţia de guvernare că "rectificarea bugetară va fi realizată în aşa fel încât deficitul bugetar să nu depăşeacă 3%", aşa cum s-a stabilit de la început. El a adăugat că "ritmul de creştere a veniturilor este în grafic" şi că se înregistrează "o creştere cu 75% a investiţiilor comparativ cu primele zece luni ale anului trecut".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a fost întrebat, vineri seară, după şedinţa coaliţiei, dacă au fost discuţii despre rectificarea bugetară şi despre bugetul pe anul viitor.

"Am avut câteva... nu discuţii lungi, domnul ministru de Finanţe ne-a informat că rectificarea bugetară va fi realizată în aşa fel încât deficitul bugetar să nu depăşeacă 3%, aşa cum am stabilit de la început", a răspuns liderul PSD.

El a spus că "ritmul de creştere a veniturilor este în grafic".

"Doar câteva informaţii: ritmul de creştere a veniturilor este în grafic, deci au crescut în fiecare lună, privind execuţia la 10 luni, vă spun doar o informaţie care mi se pare importantă, este o creştere cu 75% a investiţiilor comparativ cu primele zece luni ale anului trecut, ceea ce pentru noi reprezintă un semnal extrem de important, deci faţă de 9 miliarde investiţii în primele zece luni ale anului trecut, 16 miliarde investiţii în zece luni din 2018, ceea ce pentru orice economie din lume reprezintă un semnal extrem de important", a afirmat Dragnea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.