Peste 200 de fermieri români, cu peste 1000 de hectare fiecare, din toate regiunile ţării, vor participa pe 8 noiembrie 2018 la cea de-a treia ediţie a Forumului Internaţional al Marilor Fermieri RALF, amplu eveniment anual care prezintă marile investiţii, reuşitele recente, modelele de business şi proiectele de succes din agricultura românească şi internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RALF 2018 va avea loc joi, 8 noiembrie, la Radisson Blu Hotel din Bucureşti. Lista speakerilor şi agenda forumului sunt disponibile pe www.ralf.com.ro.

În programul ediţiei 2018 vor participa fermierii anului din Marea Britanie, Germania, România, Estonia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Spania, Letonia, Olanda şi Polonia, fermieri care exploatează mari suprafeţe agricole, cuprinse între 2000 şi 70000 de hectare.

Ca în fiecare an, forumul prezintă şi cele mai avansate tehnologii pentru agricultură, prezentări oferite de marii producători şi furnizori de soluţii performante pentru industria agricolă.

Master Partner al primelor trei ediţii RALF: KWS Seminţe

Professional Partners: NHR AGROPARTNERS, BAYER, PETKUS, CORTEVA, AGROVIR, SYNGENTA, AGRIFAC

Susţinători şi Expozanţi: TITAN MACHINERY, CARGILL, SYSCAD SOLUTIONS, ADM

Partener Media Principal: REVISTA FERMA

Parteneri Media: AGRO INFO, AGRO IMPACT, LUMEA SATULUI, AGRIMEDIA, BUSINESS PRESS AGRICOL

Partener Media Regional: TRANSILVANIA BUSINESS

Info/Contact RALF: agriculture@borocommunication.ro

Accesul în cadrul evenimentului se face exclusiv cu acordul scris al organizatorului, după înscrierea online.

În cadrul ediţiei din acest an BORO PR & COMMUNICATION va lansa un nou concept de comunicare pentru agricultură: “X Group Meetings - Agriculture”.

RALF face parte din seria proiectelor internaţionale de comunicare din portofoliul agenţiei, proiecte pentru agricultură, sănătate, educaţie, ospitalitate, arhitectură, dezvoltare.

Mai multe pe www.borocommunication.ro şi pe www.facebook.com/borocommunication

Imagini: BORO PR & COMMUNICATION (foto 1 - editia RALF 2017, foto 2 - editia RALF 2016)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.