Circulaţia pe Transfăgărăşan se închide începând de joi, conform anunţului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând de mâine, 01.11.2018, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă)”, a precizat CNAIR.

Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan), dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la o altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme, potrivit companiei.

CNAIR a dat asigurări că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.

Compania roagă participanţii la trafic să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul national DN 7C – Transfăgărăşan, pe sectoarele km 0, localitatea Bascov, judeţul Argeş - km 104 + 000, Piscu Negru; km 130, Cabana Bâlea Cascadă - intersecţia cu DN 1 km 151 + 955, judeţul Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.