Animaţia "Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot", cu Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito, Gina Rodriguez, James Corden care împrumută vocile personajelor principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, regizat de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig, a avut încasări de 843.195 de lei şi a fost vizionat de 42.222 de spectatori, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia. 

Thrillerul SF "Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, a coborât un loc până pe doi, în a patra săptămână de la premieră, generând încasări de 805.891 de lei şi a fost văzut de 27.212 de spectatori. 

Thrillerul "Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", cu Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist, Common în rolurile principale, a debutat pe poziţia a treia în clasament, fiind vizionat în cinematografe de 23.803 de spectatori, având încasări de 497.658 de lei. 

"S-a născut o stea/ A Star is Born", cu încasări de 437.757 de lei şi 19.948 de spectatori, a coborât două locuri, până pe patru, în a doua săptămână de la premieră. Lungmetrajul este a patra versiune „A Star Is Born”, după cea cu Barbra Streisand şi Kris Kristofferson din 1977, cea cu Judy Garland şi James Mason din 1954 şi originalul din 1937, cu Janet Gaynor şi Fredric March.

Comedia de acţiune "Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", cu Rowan Atkinson protagonist, alături de Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller, s-a clasat pe poziţia a cincea, coborând două locuri în al patrulea weekend de la lansare, generând încasări de 347.050 de lei şi fiind urmărită de 16.792 de spectatori. 

Thrillerul horror "Halloween", interzis minorilor, a coborât două poziţii, până pe şase, în al doilea weekend de la lansare, fiind vizionat de 11.092  de spectatori şi acumulând 223.383 de lei. 

Filmul de acţiune "Mile 22 - Misiune secretă", cu Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey şi John Malkovich în distribuţie, a coborât două locuri, până pe şapte, în al treilea weekend de la premieră, generând încasări de 155.550 de lei şi fiind vizionat de 7.185 de spectatori. 

Comedia românească "Pup-o, mă!", în regia Cameliei Popa şi cu Constantin Cotimanis, Cosmin Seleşi, Catalina Grama, Alexandru Pop în rolurile principale, a debutat pe poziţia a opta, după ce a fost urmărită de 6.343 de spectatori şi a avut încasări de 105.312 lei. 

Lungmetrajul fantasy "Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls", cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a noua, în al cincilea weekend de la premieră, fiind urmărit de 3.497 de spectatori şi având încasări de 63.111 de lei.

Lungmetrajul "Primul om pe Lună/ First Man", în care Ryan Gosling joacă rolul astronautului Neil Armstrong, a coborât patru locuri, până pe zece, după ce, în a treia săptămână de la premieră, a generat încasări de 56.880 de lei şi a fost vizionat de 2.562 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.