Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este mai bună sa mai rea, dar este normal ca uneori să aibă puncte de vedere diferite, pe care să le discute. Tăriceanu a subliniat că e bine să existe dispute politice, dar depinde de mijloacele folosite pentru rezolvarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am văzut în ultimele zile că zvonul bate realitatea. Relaţia nu e nici mai bună, nici mai rea. Faptul că avem uneori puncte de vedere diferite nu trebuie să mire pe nimeni, că nu suntem născuţi din aceeaşi mamă şi trebuie să discutăm uneori şi lucruri care nu convin unuia sau altuia ca să găsim soluţii”, a declarat luni Călin Popescu Tăriceanu, în Parlament.

El a spus că trebuie să existe uneori şi dispute politice, dar depinde ce mijloace sunt folosite pentru rezolvarea lor. Tăriceanu l-a dat exemplu pe fostul preşedinte Traian Băsescu, spunând că ce a promovat el, şi anume distrugerea adversarilor prin diverse metode, inclusiv arestarea lor, a deteriorat climatul politic, şi atunci ceilalţi au început să facă acelaşi lucru, plătind poliţie.

„Eu cred că trebuie să existe dispute, e bine că nu avem puncte de vedere asemănătoare. Dar depinde ce mijloace folosim şi eu cred că la acest capitol, sistemul pe care l-a promovat Băsescu în lupta politică, prin distrugerea adversarilor, e ceea ce a deteriorat climatul politic şi atunci ceilalţi au început să plătească poliţe. Dacă cei din opoziţie cred că atacarea majorităţii şi eventual revenirea la putere se face prin agresiuni de tot felul şi mişcări de stradă, o să rămânem să fim etichetaţi”, a spus Tăriceanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.