Şoferul de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea, care conducea autocarul cu 72 de persoane la bord care s-a răsturnat luni în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. O femeie de 52 de ani a murit în urma accidentului, iar 32 de persoane au fost transportate la spital. Starea acestora este bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, pe numele şoferului autocarului răsturnat a fost deschis dosar penal.

”Pe numele conducătorului auto de 47 de ani din Râmnucu Vâlcea a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă” transmite IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, o femeie de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, 32 de persoane au fost ranite şi transportate la spital, iar alte 37 au fost transportate în spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autorităţi.

Autocarul venea din Spania şi transporta, în ţară, muncitori. 72 de persoane, cu tot cu cei doi şoferi  se aflau la bord. Destinaţia finală era Râmnicu Vâlcea, însă autocarul avea mai multe opriri în ţară.

La un moment dat, în jurul orei 4.50, pe fondul oboselii, cel mai probabil şi din cauza neadaptării vitezei în curbă la stânga, pe carosabil umed, s-a răsturnat pe marginea şoselei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.