Pilotul Lewis Hamilton a declarat, duminică seară, după ce a câştigat din nou titlul mondial la Formula 1, că pentru el este ireal, un sentiment extraordinar, relatează skysports.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un sentiment ciudat acum. Nu s-a câştigat acum, s-a câştigat prin multă muncă grea la multe curse. Sunt alături de Mercedes de mulţi ani, astfel că să fac asta – Fangio a reuşit cu Mercedes – este un sentiment incredibil şi ireal”, a spus Hamilton.

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a obţinut, duminică, în Mexic, al cincilea titlu mondial în Formula 1, egalându-l pe argentinianul Juan Manuel Fangio, campion în 1951 şi 1954-1957. Doar germanul Michael Schumacher are mai multe trofee decât Hamilton şi Fangio, şapte. 

Noul campion mondial a terminat etapa a XIX-a a CM de Formula 1 abia pe locul al patrulea, după ce a fost al treilea la start, însă  poziţia de pe care a trecut lina de sosire a fost suficientă pentru a-i aduce al patrulea titlu de când concurează la Mercedes, al doilea consecutiv. Hamilton, 33 de ani, a câştigat primul titlu în 2008, când evolua pentru McLaren, apoi următoarele trei în 2014, 2015 şi 2017.

MP al Mexicului a fost câştigat de olandezul Max Verstappen de la Red Bull.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.