Un elev al unei şcoli din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a dus la şcoală, marţi, o grenadă golită de conţinut, găsită de tatăl său în vara acestui an, pe malul unui pârâu din localitate, şi folosită de familie ca bibelou. Grenada a fost ridicată de pompieri, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat pentru News.ro că, marţi, un elev de gimnaziu de la o şcoală din oraşul Bocşa s-a prezentat la şcoală având o grenadă.

"Elevul a venit la şcoală cu o grenadă, pentru a o arăta colegilor săi. La faţa locului a fost chemat şi tatăl elevului, care a declarat că el a găsit grenada care fusese golită de conţinut, pe malul unui pârău din Bocşa. A luat-o acasă, a curăţat-o, apoi a aşezat-o pe mobilă pe post de bibelou", a declarat Dinu Nicorici.

Pompierii au ridicat grenada pentru a o distruge.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.