Gilberto Benetton, unul dintre cei patru fraţi fondatori ai emblematicului brand italian de modă "United Colors of Benetton", a murit luni seară, la vârsta de 77 de ani, a anunţat compania, citată de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia sa a anunţat că a decedat în locuinţa sa din nordul oraşului Treviso, în Italia, unde se află sediul companiei. Presa italiană indică faptul că a suferit o boală nedezvăluită. 

Gilberto, împreună cu fraţii săi Carlo, Luciano şi sora lor Giuliana, a fondat compania de îmbrăcăminte Benetton în 1965, transformându-o într-un brand mondial. 

De-a lungul anilor, familia s-a implicat mai mult în domeniul investiţiilor prin compania Edizione, inclusiv în Autostrade SpA, care a fost afectată de colapsul viaductului din Genova în august, în urma căruia au murit 43 de persoane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.