Investim în tehnologie modernă din ce în ce mai mult şi cel mai bun exemplu în acest sens este legat de smartphone-uri. Acestea au ajuns să ocupe un loc important în vieţile noastre, întrucât în baza lor punem tot felul de task-uri ale zilei, suntem conectaţi şi simplificăm o mulţime de lucruri de făcut. Însă nu orice de smartphone va fi ales, ci unul care satisface şi interesul pentru nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cei care deţin un Samsung S8 sau intenţionează să facă asta, trebuie spus că orice device de acest gen are anumite vulnerabilităţi desigur. Pentru a vă bucura de folosirea unor astfel de telefoane este de preferat să se ţină cont de anumite condiţii, de protecţie în principiu, deşi mulţi sunt reticenţi faţă de o astfel de idee, crezând că asta va afecta modul în care arată telefonul sau cum funcţionează. Iată cum demonstrează însă husele de calitate, precum selecţiile de modele de la www.stifler.ro, că protecţia este primordială însă nu trebuie să afecteze confortul sau modul în care se foloseşte dispozitivul.

Samsung S8 şi protecţia acestuia

În primul rând, Samsung S8 se distinge prin al său infinity display. Fără rămă, ecranul pare de-a dreptul parcă infinit. Întruchipează perfecţiunea pentru că nu se limitează prin margini. Are o suprafaţă fină ce se îmbină perfect cu carcasa de aluminiu. Camera din dotare de 12 MP şi cea frontală de 8 MP fac împreună echipă bună în a capta realitatea aşa cum este ea, în culori fidele, cu precizie şi rapiditate.

La acest tip de smartphone vorbim deja de o treaptă mai înaltă privind securitatea, astfel că scanarea irisului este parte din dotarea acestui tip de telefon. Recunoaşterea irisului printr-o privire simplă către telefon este sigură şi rapidă, însă nu singura cale de a debloca, ci completată de recunoaşterea facială, de scanerul pentru amprente sau clasicul PIN. Senzorii specifici sunt plasaţi frontal, cel de amprentă este pe spate – implică o mişcare naturală şi nu are nevoie de dezactivare întâi.  

Mai mult decât atât, datorită inovaţiei şi a tehnologiei încorporate în acest tip de telefon, acesta este uşor de folosit şi de o capacitate extinsă, atât de memorare, cât şi de funcţionare – poate fi funcţional şi în condiţii de ploaie sau praf.

Având în vedere astfel de dotări, cum îl poţi proteja corespunzător? Gama de huse Samsung S8 este una variată şi implică modele dintre cele mai complexe. Ţine cont de decupajul specific mai ales pentru camera şi senzorul din partea de spate. Unii consideră în mod ideal că acestea să nu intre în contact direct cu suprafeţele, astfel că husa ar trebui să dispună de o formă reliefată, ce menţine această zona la distanţă corectă faţă de nivelul husei în sine.

Un astfel de smartphone este relativ uşor, iar datorită stilului său de tip infinity display îţi dă senzaţia că îl pierzi printre degete. Trebuie să fii precaut la mişcări sau poţi fi practic şi să alegi o husă dotată cu un inel plasat pe spate. Din aceleaşi motive sunt preferate acele huse cu o textură ce permite ca telefonul să nu alunece din mână.

Nu sunt omise nici criteriile legate de eleganţa unei huse. Din acest punct de vedere se poate alege husa cu efect de oglindă sau cele cu note aurii şi contrastante. Ţine şi de gusturi până la urmă, iar în general reprezentanţii masculini sunt mai rezervaţi la capitolul detalii, preferând mai degrabă ceva simplu, minimalist.

Husele de la Stifler

Magazinul online stifler.ro este bogat în oferte. Pentru cei care deţin un Samsung S8 oferta include culori variate, huse elegante, practice, cu funcţii diverse – anti alunecare, anti amprentă, anti zgârieturi, cu buzunar, închidere magnetică etc. Selecţia lor ţine cont şi de branduri celebre.

Pentru fanii diversităţii se poate alege husa din acril, aluminiu, cauciuc sau silicon, printre altele. Nici forma nu este una aleasă la întâmplare, căci cei interesaţi se pot delecta cu o husă de tip stand, transparentă sau poate full body. Încearcă, experimentează, colorează-ţi apariţia – indubitabil o husă poate fi şansa de a ieşi în evidenţă, dat fiind că telefonul a devenit un accesoriu tot mai preţuit.

Preţurile unor astfel de huse par să fie doar un detaliu, ţinând cont de funcţiile pe care le au şi nivelul de protecţie oferit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.