„Povestea unui pierde-vară”, al treilea lungmetraj al lui Paul Negoescu, cu Alexandru Papadopol şi Crina Semciuc în distribuţie, a fost selectat în competiţia festivalului Tallinn Black Nights, care va avea loc între 16 noiembrie şi 2 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lineup-ul competiţiei internaţionale a celei de-a 22-a ediţii a festivalului cuprinde 19 lungmetraje din ţări precum SUA, Canada, Grecia, Polonia, Danemarca şi Costa Rica.

Filmele vor fi prezentate în capitala Estoniei în premieră mondială sau internaţională.

Lungmetrajul lui Negoescu a fost lansat în cinematografele din ţară în luna septembrie. Filmul spune povestea lui Petru, un profesor de matematică de la Universitatea Politehnică din Bucureşti care duce o viaţă fără griji. Are o relaţie deschisă cu Irina, căreia nu îi este fidel, însă când ea rămâne însărcinată, se vede nevoit să se maturizeze. Unul dintre prietenii săi apropiaţi decide să scrie o carte bazată pe povestea lui.

Între filmele incluse în competiţie se numără „Still River” (Grecia) al lui Angelos Frantzis, „Un golpe de sol” al portughezului Vicente Alves do Ó şi producţia australiană „Slam”, regizată de Partho Sen-Gupta.

Festivalul de anul acesta va fi deschis de premiara mondială a filmului „Awaken”, lungmetrajul de debut al lui Tom Lowe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.