Un public tot mai larg este atras de ideea de a investi în soluţii de albire, altele decât cele realizate în cadrul cabinetelor stomatologice. Răspunsul acestora constă în produse Crest, concepute pe baza unor formule speciale, ce includ ca substanţă de bază peroxidul în cantităţi controlate. Despre avantajele acestei substanţe vizavi de albirea dinţilor se ştie deja că sunt promiţătoare şi oferă rezultate durabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pune la dispoziţia publicului interesat produse de tipul pastei, respectiv benzi Crest site-ul benzicrest.ro – iar ceea ce îl recomandă ca furnizor când vine vorba despre produse oferite de acest producător este promptitudinea cu care onorează cererile publicului. Comenzile sunt procesate şi expediate rapid, iar produsele vin însoţite de garanţia calităţii. Cei care nu sunt mulţumiţi de rezultate se pot interesa referitor la demersul de urmat direct pe site.

Cu toate acestea, produsele Crest şi-au câştigat popularitatea prin eficienţa crescută ce le este specifică, prin calitatea şi rezultatele satisfăcătoare ce le-au adus cu fiecare tratament.

În ideea de a transforma procesul de albire într-o practică mai comodă, mai simplă şi mai rapidă, producătorii au completat gama cu un sistem profesional ce se utilizează pentru aplicarea optimă a benzilor - lampa UV.

Ce este lampa UV şi care sunt avantajele utilizării acestui produs?

Pentru că trăim într-o eră a vitezei, în care toţi caută soluţii rapide şi bune, indiferent de natura lor, sistemul Crest prezintă avantajul că oferă aceleaşi rezultate excelente ale utilizării plasturilor pentru albire, însă obţinând efectele dorite de până la 2 ori mai repede. Astfel, cei aflaţi în căutarea unei soluţii prin care să redea albul frumos al dinţilor, însă în criză de timp fiind, pot profita de posibilitatea de a redobândi zâmbetul strălucitor de altădată cu ajutorul acestui sistem inovativ.

Pachetul propus pe BenziCrest.ro este alcătuit din lampa UV Crest 3D White, alături de cele 10 benzi de albire, respectiv 20 de plasturi, al căror gel a fost realizat după aceeaşi tehnologie pe care o folosesc şi stomatologii în cadrul tratamentelor de albire.

Plusurile cele mai însemnate constau în rezultate mult mai durabile – de până la 36 de luni, şi imediate. Referitor la durata pentru care sunt vizibile rezultatele, desigur că şi obiceiurile alimentare vor avea o influenţă în acest sens.

Cât despre modul de funcţionare al lămpii, pentru rezultate garantate este necesară lumina albastră, care de altfel este o caracteristică a sistemului. Ce rol îndeplineşte aceasta? Pentru cei necunoscători – trebuie ştiut că prin intermediul ei petele inestetice de pe suprafaţa danturii se estompează. Contează foarte mult însă ca post tratament să fie evitat consumul de alimente sau băuturi ce favorizează impregnarea lor. Aici intră cafeaua, vinul, sosurile, vicii precum fumatul, etc. Procesul de albire este amplificat, iar asta se traduce prin eficienţă crescută. Chiar după prima şedinţă ce implică utilizarea lămpii, coloraţia danturii este însemnat îmbunătăţită.

Plusurile pe care le prezintă utilizarea sistemului sunt de menţionat. Cei care nu găsesc potrivit a alege un tratament de albire cu laser, pot alege această soluţie inovativă, ce se poate aplica în confortul propriei locuinţe. De altfel, dispozitivul poate fi purtat în geantă, fiind uşor şi facil de utilizat.

Vin cu avantajul că prezintă rezistenţă crescută la apă, iar benzile sunt disponibile într-o lungime mai mare, astfel ca o suprafaţă mai extinsă a danturii să fie acoperită – deci să ofere o albire mai complexă.

Pentru rezultate optime, este necesar ca fixarea să fie potrivită, dar mai ales să ofere siguranţă în utilizare. Specialiştii BenziCrest.ro subliniază nevoia de a nu interveni nicicum asupra benzilor când sunt aplicate, în intervalul recomandat pe produs. Tehnologia Advanced Seal pe care pachetul o are la bază asigură efectul aşteptat.

În ceea ce priveşte cantitatea de peroxid conţinută, aceasta este în procent de 16%, suficient pentru a oferi rezultate, dar fără a afecta sănătatea danturii, inclusiv smalţul. Excelenţa cu care gelul se mulează pe dinţi se datorează tehnologiei No Slip. Ulterior, benzile se îndepărtează eficient, fără a lăsa gel pe suprafaţa danturii.

Nu în cele din urmă este de menţionat faptul că şi costurile sunt mai echilibrate când vine vorba despre un astfel de produs. Comparativ cu tratamentele efectuate în cadrul cabinetelor profesionale, acesta este mai accesibil ca preţ şi poate fi aplicat oriunde.

Pe www.BenziCrest.ro găsesc cei interesaţi mai multe detalii cu privire la noul concept, de unde îl pot comanda totodată, la un preţ echitabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.