Poliţiştii au urmărit sâmbătă un autoturism BMW al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalele acestora. Un poliţist a tras focuri de avertismente, dar maşina a scăpat, ulterior fiind găsit un bărbat împuşcat care probabil că a fost în autoturism. Cercetările sunt în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sâmbătă la prânz, poliţişti rutieri aflaţi în executarea atribuţiunilor de serviciu pe Şoseaua Olteniţei au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul BMW.  
 
”Întrucât şoferul nu a oprit la semnal s-a procedat la urmărirea maşinii pană la şoseaua de Centură, unde au blocat autoturismul. Unul dintre poliţişti a coborât din echipaj şi l-a somat pe conducător să coboare. Acesta a refuzat şi a început să ambaleze motorul făcând cercuri. În acest moment agentul a folosit armamentul din dotare şi a executat foc de avertisment şi asupra maşinii. Bărbatul nu s-a supus somaţiei şi a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. Din ce s-a observat, în autovehicul se mai aflau doi bărbaţi”, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
 
Conform sursei citate, ulterior, de pe raza judeţului Ilfov a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză. 
 
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi identificării tuturor persoanelor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.