Jean-Marie Le Pen îşi propune să candideze pe lista Rassemblement national (Fostul FN, extremă dreapta) în alegerile europene din mai 2019, în fruntea căreia îl vede pe eurodeputatul Bruno Gollnisch, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bruno Gollnisch.îmi pare omul cel mai calificat să fie în capul acestei liste”, a apreciat fostul preşedinte al Frontului Naţional (FN), în a 520-a ediţie a ”jurnalului de bord”. ”Aş accepta săapar pe ea”, adaugă el.

”Aş fi decanul decanilor”, spune cofondatorul FN, în vârstă de 90 de ani, spitalizat recent timp de aproximativ zece zile cu febră.

”Vârsta nu contează. Trebuie însă ca pensionarii,bătrânii să fie reprezentaţi”, afirmă el, adăugând că crede într-”un triumf” al partidului de extremă dreapta prezidat de fiica sa, Marine Le Pen, în primăvară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.