Idris Elba şi Judi Dench fac parte din distribuţia filmului „Cats” inspirat de musicalul omonim al lui Andrew Lloyd Webber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaptarea Universal Pictures şi Working Title îi mai are în distribuţie pe Ian McKellen, Jennifer Hudson, James Corden şi Taylor Swift, anunţaţi în vară.

Dench urma să joace rolul Grizabella în producţia West End pusă în scenă în 1981, însă a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile înainte de avanpremieră şi s-a retras din spectacol. În film, este aşteptat ca ea să joace rolul felinei Old Deuteronomy.

Tom Hooper va regiza după un scenariu pe care l-a scris cu Lee Hall. Producători sunt Hooper şi Tim Bavan şi Eric Fellner de la Working Title, precum şi Debra Hayward, care a colaborat cu regizorul la „Les Misérables”. Producători executivi sunt Steven Spielberg, Lloyd Webber şi Angela Morrison.

Filmul este programat să fie lansat pe 20 decembrie 2019.

„Cats”, bazat pe „Old Possum’s Book of Practical Cats” de T.S. Eliot, a avut premiera mondială la New London Theatre în 1981, unde a fost jucat timp de 21 de ani, cu aproximativ 9.000 de reprezentaţii. În 1983, producţia Broadway a primit şapte premii Tony şi s-a aflat pe afiş timp de 18 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.