Lansarea thrillerului „Air Strike”, cu Bruce Willis, Andrien Brody şi Fan Bingbing în distribuţie, a fost anulată din cauza scandalului din China legat de evaziunea fiscală, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul a cărui acţiune se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, produs între alţii de Mel Gibson, urma să aibă premiera pe 26 octombrie.

Regizorul Xiao Feng a scris miercuri pe contul său Weibo că „este timpul să renunţ”, după opt ani în care a lucrat la acest film.

Fan Bingbing, una dintre cele mai titrate actriţe chineze, care a jucat în filme ca „X-Men” şi „Iron Man”, dată dispărută timp de aproximativ 3 luni, vara aceasta, a fost amendată cu până la 884 de milioane de yuani (129 de milioane de dolari) pentru evaziune.

Autorităţile chineze au descoperit că Fan Bingbing a împărţit contractul pentru rolul din „Air Strike” pentru a evita plata unor taxe în valoare de 7,3 milioane de yuani (1,1 milioane de dolari).

Înainte de dispariţia ei din atenţia publicului, Fan Bingbing a fost distribuită în filmul „355” alături de Penelope Cruz.

Recent, ea a scris pe contul de Weibo că a acceptat decizia autorităţilor şi că va face eforturi pentru a strânge banii pentru amendă.

Statul chinez anchetează evaziunea fiscală din industria cinematografică şi de televiziune încă din luna iunie, după ce au apărut mai multe informaţii potrivit cărora actori faimoşi au semnat contracte numite „yin-yang”, pe unul fiind înscrişi termenii reali, în timp ce pe al doilea, care revine autorităţilor, figurează o cifră mai mică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.