Antrenorul Fatih Terim şi-a prelungit contractul cu Galatasaray Istanbul, scadent la finalul acestui sezon, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua înţelegere este valabilă până în vara anului 2021, fiind posibil ca tehnicianul turc să mai antreneze Galata încă un sezon după acea dată.

În vârstă de 65 de ani, Fatih Terim este la al patrulea mandat la Galatasaray, perioadă începută la finalul lunii decembrie 2017, când l-a înlocuit pe croatul Igor Tudor.

Sub conducerea "Împăratului", Galata a devenit campioană sezonul trecut, iar acum este lider, cu 18 puncte, în opt meciuri. Istanbul Başakşehir este pe locul 2, cu 15 puncte.

El a mai pregătit echipa Galatasaray în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. În total, Terim are în palmares şapte titluri de campion al Turciei ca antrenor al "Cim-Bom", două trofee ale Cupei Turciei şi Cupa UEFA, în 1990.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.