Trupa americană Godsmack reprogramează întreg turneul european din această toamnă pentru anul viitor, în perioada ianuarie-martie 2019, inclusiv concertul de la Bucureşti, de pe 26 noiembrie, programat la Arenele Romane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele cumpărate rămân valabile.

După reprogramare, cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face pe e-mail la contact@iabilet.ro. Datorită faptului că show-ul este aproape sold out, organizatorii recomandă fanilor să păstreze biletele.

Turneul trebuia să înceapă la finalul lunii octombrie, în Suedia. 

Godsmack a fost înfiinţată în 1995, în Boston. Albumul omonim de debut a apărut în 1998, iar de atunci trupa a mai lansat şase materiale de studio. Turneul de promovare a discului „1000 hp” (2014) a ajuns şi la Bucureşti, în 2015. Trei dintre albumele trupei - „Faceless”, „IV” şi „The Oracle” - au ocupat primul loc în topul Billboard 200.

În prezent, grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.