Şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite, duminică seara, într-un accident rutier produs în judeţul Vaslui, în care au fost implicate două autoturisme. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în urma acestui eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, la un accident rutier petrecut în localitea Iveşti, în care au fost implicate două autoturisme.

În maşini se aflau şapte persoane, printre care şi doi copii, unul de 7 ani şi celălalt de 11 ani.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, la locul accidentului deplasându-se o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că cele şapte persoane erau conştiente şi nu erau încarcerate, acestea fiind evaluate medical.

Potrivit ISU Vaslui, şase persoane au fost transportate la spital: cei doi copii, de 7 şi 11 ani, au fost preluaţi de echipajul de prim ajutor cu traumatisme minore, o femeie de 40 de ani cu contuzii a fost preluată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă, un bărbat de 29 de ani cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 43 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial şi un bărbat de 49 de ani cu traumatism facial. Toate victimele sunt conştiente şi stabile.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Centrul Infotrafic a anunţat că, din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 11A Bârlad - Adjud, la intersecţia cu DJ 243A se desfăşoară pe un fir, alternativ, în ambele sensuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.