Furnizorul şi distribuitorul Electrica a anunţat vineri că preşedintele Consiliului de Administraţie, Elena Doina Dascălu, a luat act de decizia lui Arielle Malard de Rothschild de a renunţa la funcţia de membru al board-ului companiei, ca urmare unor responsabilităţi suplimentare legate de activitatea sa principală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arielle Malard de Rothschild este membru al Consiliului de Administraţie al Electrica din anul 2014.

Ea va continua să-şi îndeplinească responsabilităţile în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica până la data de 11 noiembrie.

Arielle Malard de Rothschild este fondatorul diviziei de Pieţe Emergente al Băncii de Investiţii Rothschild & Cie şi a ocupat funcţia de director al Rothschild & Cie în perioada 1999 - 2006.

A lucrat pentru Banca Mondială şi Lazard Frères & Cie, ca parte a echipei Sovereign Advisory, în perioada 1989 - 1998, precum şi în domeniul consultanţei financiare, lucrând în peste 40 de proiecte M&A în Europa de Est şi Africa de Nord.

În prezent este managing director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere şi membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în Consiliul de Administraţie al Groupe Lucien Barrière, precum şi  membru în Consiliul de Administraţie şi al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare al Imerys (2011-2017).

Grupul Electrica oferă servicii la peste 3,7 milioane de clienţi din trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.