Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunţat vineri că a iniţiat procedura de licitaţie pentru servicii de înregistrare în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 194 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT), bugetul maxim fiind estimat la 202,3 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ANCPI a publicat joi, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunţul “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 194 de unităţi administrativ-teritoriale”.

Finanţarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional - Proiectul major privind „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”, potrivit instituţiei.

”Achiziţia se desfăşoară pe 36 de loturi şi se va finaliza cu încheiere de acord cadru/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Bugetul maxim estimat este de 202,3 milioane de lei”, se arată în comunicat.

Anunţul a fost publicat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din ţară sau din străinătate care îndeplineşte cerinţele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 noiembrie.

ANCPI a încheiat, pe 26 septembrie, contractul de finanţare a Proiectului major cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Proiectul „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică din 660 UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Valoarea totală a proiectului este 312,89 milioane de euro, din care 265,96 milioane de euro reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană (UE) şi 46,93 milioane de euro - cofinanţare de la bugetul de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.