Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR se va reuni, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe ordinea de zi aflându-se pregătirea alegerilor europarlamentare, precum şi stabilirea detaliilor congresului UDMR care va avea loc cel mai probabil anul viitor, în februarie, şi la care vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CRU se va reuni de la ora 10.30 la Miercurea Ciuc, iar pe ordinea de zi a reuniunii se află raportul politic al preşedintelui UDMR, adoptarea deciziilor referitoare la Congresul de anul viitor al Uniunii şi pregătirea alegerilor europarlamentare.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, în 21 septembrie, după şedinţa Consiliului Permanent al formaţiunii, că anul viitor, în februarie, va fi ales preşedintele Uniunii, în cadrul congresului care va avea loc, probabil, la Cluj, data şi locul desfăşurării congresului urmând să fie stabilite la şedinţa CRU din 13 octombrie.

"Pe 13 octombrie vom avea un CRU la Miercurea Ciuc, unde vom decide data şi locul congresului de anul viitor, în februarie şi propunerea noastră este să fie la Cluj. Vom decide criteriile pentru europarlamentare, pentru cei care vor fi candidaţii noştri şi criteriile şi agenda pentru alegerile noastre interne, fiindcă anul viitor, la congres, vom avea alegeri pentru funcţia de preşedinte, se termină mandatul de patru ani", declara Kelemen Hunor. 

El a mai afirma că deocamdată nu e momentul potrivit să spună dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.