Alexandru Maxim a declarat, joi seară, după meciul câştigat de echipa României în faţa Lituaniei, scor 2-1, că tricolorii nu au făcut jocul pe care l-ar fi dorit, dar important este că au fost concentraţi până la final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt fericit pentru victorie, pentru cele trei puncte. Se vorbeşte foarte mult despre numărul 10, mie îmi plac provocările, îmi place să joc sub presiune, doar îmi doresc să ajut echipa naţională şi să facem o întreagă ţară fericită. Câteodată merităm criticile. Când lucrurile nu merg bine trebuie să punem capul în pământ. Nu am făcut meciul pe care ni l-am fi dorit. Nu căutăm scuze, exceptând terenul, cel mai important este că am fost concentraţi până la final. Am avut şi puţin noroc”, a spus Maxim la Pro TV.

El a precizat că suprafaţa de joc artificială de la Vilnius nu a fost una extrem de dificilă. “Nu a fost chiar aşa de rău gazonul. E neobişnuit pentru că nu jucăm săptămânal, nu cred că a fost atât de greu pe cât s-a spus”.

Cu Serbia, Maxim consideră că echipa României va trebui să joace mai bine. “Va trebui să ridicăm puţin nivelul faţă de ce am arătat azi. Sunt convins cu ajutorul suporterilor ne vom bate pentru cele trei puncte”, a afirmat Alexandru Maxim.

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4.

Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

Pentru tricolori urmează partida de pe teren propriu cu Serbia, programată duminică, la ora 16.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.