A şasea etapă din Campionatul Naţional de Off Road, GTC Trophy, va avea loc în perioada 11-14 octombrie în judeţul Buzău, cu un format unic pentru competiţiile de acest gen din România sub sloganul „Ziua cea mai lungă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă clasele obişnuite din off road, GTC Trophy propune şi clasa Hobby, dedicată posesorilor de maşini 4x4 care vor să îşi facă debutul în concursurile organizate. De altfel, la Clasa Hobby va exista şi secţiunea Trofeul Duster, special pentru maşinile Dacia Duster, anunţă organizatorii într-un comunicat.

„Formatul Ziua cea mai lungă! Este o provocare pentru noi. Anul acesta vom avea trasee mai lungi, care vor supune concurenţii la eforturi suplimentare, mai ales dacă va ploua şi în pădure va fi ud. GTC Trophy este o competiţie dificilă, care combină performanţa piloţilor, experienţa copiloţilor şi calitatea maşinilor de concurs. Se va merge atât ziua, cât şi noaptea, ceea ce va complica misiunea concurenţilor, dar în acelaşi timp va creşte adrenalina din jurul competiţiei”, a declarat Răzvan Cirap, organizatorul GTC Trophy.

Buzăul va deveni pentru un weekend capitala motorsportului românesc, GTC Trophy atrăgând peste 250 de participanţi (sportivi, organizatori, media) la această etapă. Fanii off road vor avea ocazia să vadă de aproape maşinile de competiţie, baza urmând să fie amplasată în Piaţa Daciei din municipiul Buzău.

De altfel, vineri dimineaţă, la ora 10:00, startul festiv se va da tot în Piaţa Daciei, iar de acolo, toate echipajele vor pleca spre proba specială de Trial, care va avea loc aproape de podul de la Mărăcineni.

Pe site-ul competiţiei (www.gtctrophy.ro) sunt disponibile hărţile cu trasee, dar şi programul complet al competiţiei. La secretariatul din Piaţa Daciei se poate obţine harta cu punctele de interse de pe traseu, accesibile cu maşina de stradă.

Competiţia se va încheia sâmbătă după-amiază la Sărata Monteoru, acolo unde va avea loc şi ceremonia de premiere a câştigătorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.