Societatea Română de Televiziune a transmis joi, în legătură cu punerea sub urmărire penală a prezentatoarei Emma Zeicescu de către DIICOT, că va lua „toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnaliştii Ema Zeicescu (TVR) şi Cătălin Popa (Realitatea TV) sunt urmăriţie penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, a anunţat joi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Societatea Română de Televiziune a transmis că nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce o priveşte pe Emma Zeicescu.

SRTv va lua o decizie în cazul prezentatoarei în conformitate cu legea.

„Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil. Societatea a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat. SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”, a transmis televiziunea publică.

Conform DIICOT, pe 11 august 2018, „în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.