Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, joi, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că rezultatul referendumului privind redefinirea familiei în Constituţie este exprimarea poporului pentru toleranţă, ceea ce este foarte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat în vizită la Casa Memorială Elie Wiesel din Sighetu Marmaţiei, ambasadorul SUA a fost întrebat ce părere are despre rezultatul referendumului.

”Rezultatul referendumului de sâmbătă şi duminică a fost exprimarea poporului român pentru toleranţă şi împotriva intoleranţei. Ceea ce este foarte bine”, a afirmat Hans Klemm.

Prezenţa la vot la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost de 21,10%, sub pragul de 30% impus de lege pentru a fi validat. Din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost "Da”, 6,47% au fost "Nu”, iar restul au fost nule.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.