Kate Beckinsale, Matthew McConaughey şi Henry Golding fac parte din distribuţia noului film regizat de Guy Ritchie, "Toff Guys", potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ritchie şi Marn Davies au scris scenariul care urmăreşte un traficant de droguri britanic care încearcă să renunţe la imperiul său extrem de profitabil, vânzându-l unei dinastii a miliardarilor din Oklahoma. 

Miramax a ales proiectul la Cannes pentru 30 de milioane de dolari.

Producţia va începe în această toamnă în Anglia. 

Guy Ritchie este cunoscut pentru producţii thriller precum ”Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” şi ”Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, dar şi pentru filmele ”Sherlock Holmes” (2009) şi ”Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor/ Sherlock Holmes: A Game Of Shadows” (2011), în care protagonistul este interpretat de actorul  Robert Downey Jr. Între cele mai recente proiecte ale lui Guy Ritchie se numără ”Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man From U.N.C.L.E” şi postproducţia ”King Arthur: Legend of the Sword”, care a avut premiera în 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.