Un bărbat din Dâmboviţa a fost reţinut pentru viol după ce, în urmă cu patru ani, l-ar fi obligat pe copilul în vârstă de opt ani al surorii sale să întreţină relaţii sexuale cu el. În urma unei expertize, s-a stabilit că bărbatul este tatăl biologic al copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Dâmboviţa, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat, miercuri, activitatea infracţională a unui bărbat de 34 de ani, din Priboiu, suspectat de viol.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, miercuri dimineaţă, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au descins la locuinţa acestuia, de unde au ridicat mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost dus la sediul inspectoratului pentru audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el.

"Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate", arată sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea şi supravegherea procurorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.