Ministrul Economiei Dănuţ Andruşcă a declarat, după ce, conform unor înregistrări, colegul său de partid Adrian Ţuţuianu a vorbit despre el folosind termeni precum "prost" şi "idiot", că aşteaptă ca acesta să explice întregul context înainte de a-l da în judecată, în condiţiile în care Ţuţuianu a susţinut că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu spune că nu crede că a creat probleme partidului atunci când a afirmat că PSD s-a comportat ca un partid de maimuţe pentru că a acceptat propunerea iniţială pentru funcţia de prim-ministru în persoana lui Sevil Shhaideh, aşa cum arată o înregistrare audio apărută în presă. Ţuţuianu este de părere că nu va fi sancţionat după aceste afirmaţii, care oricum, atrage el atenţia, au fost scoase din context. În ceea ce priveşte intenţia ministrului Economiei Dănuţ Andruşca de a-l da în judecată, el a replicat că este avocat şi că ştie despre ce vorbeşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ţuţuianu, despre înregistrarea în care spune că PSD s-a comportat ca un partid de maimuţe: Nu cred că am creat probleme imaginii partidului/Despre intenţia lui Andruşcă de a-l da în judecată: Sunt avocat, ştiu despre ce vorbesc

"Aştept ca dl Ţuţuianu să explice întregul context în care au fost făcute declaraţiile respective, precum şi care sunt pasajele scoase din context şi care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia sa a spus că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Aştept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent şi bine-crescut, dar îi rog pe toţi cei tentaţi să nu confunde toleranţa mea. Totul are o limită",  declarat Andruşcă pentru ZiarTârguNeamt.ro.

Adrian Ţuţuianu a afirmat într-o întâlnire cu primari şi consilieri judeţeni, conform unor înregistrări difuzate de România TV, că ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă "este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el", iar singura legătură a acestuia cu economia este faptul că "a avut o vulcanizare".

"De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce. Şi i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamţ sunt majoritate”. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare", a spus Ţuţuianu.

Ţuţuianu a declarat că sunt înregistrări din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost "livrate prelucrate", cu pasaje scoase din context.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.