Ultima reprezentaţie din acest an a spectacolului "Mamma Mia!", producţie care include versuri inspirate din repertoriul formaţiei ABBA, va avea loc pe 28 decembrie, la Sala Palatului, bilete cu preţ redus putând fi cumpărate până pe 31 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care vor cumpăra mai mult de 8 bilete vor beneficia, tot până la 31 octombrie, de pachetul promoţional cu 15% reducere.

Producţie independentă, "Mamma Mia!" - cu o durată de aproximativ 3 ore - include peste 20 de piese cu versuri inspirate din repertoriul ABBA, traduse şi adaptate în limba română de Ernest Fazekas, 17 numere coregrafice.

"Mamma Mia!" revine la Bucureşti cu 20 de dansatori şi 16 solişti, coregrafii originale, costume spectaculoase şi muzică live, în intrepretarea  artiştilor Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi.

De la finalul lunii mai şi până în prezent, musicalul "Mamma Mia!" s-a jucat la Bucureşti (6 spectacole), Cluj şi Alba Iulia, toate reprezentaţiile fiind vizionate de aproape 30.000 de spectatori.

În luna noiembrie, musicalul va ajunge în premieră în Moldova, fiind programat pe 5 noiembrie la Bacău, de la ora 19.00, la Teatrul de Vară "Radu Beligan", şi pe 7 noiembrie, la Iaşi, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.