Memento Bus, compania de transport care face parte din grupul de firme Memento Group deţinut de Cristian Pandel, proprietarul touroperatorului Christian Tour, a anunţat marţi că introduce curse temporare spre Iaşi în perioada 10-14 octombrie, cu ocazia pelerinajului la Cuvioasa Parascheva, sărbătoare care adună în fiecare an, la Catedrala Mitropolitană din oraş, sute de mii de credincioşi din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul unui bilet de autocar este de 14,9 euro pe sens, aproximativ 70 de lei.

“Pelerinajul de la Iaşi este cel mai mare eveniment de acest gen din România şi an de an sute de mii de oameni, de toate vârstele şi din toate categoriile sociale, îşi doresc să meargă să se roage la Cuvioasa Parascheva. Însă, nu puţini sunt cei care în trecut au renunţat să pornească la drum pentru că fie nu erau mulţumiţi de condiţiile de transport găsite, fie nu au mai găsit locuri”, a declarat directorul general al Memento Bus, Mircea Fărtăiş.

Cursele Memento Bus vor fi operate zilnic, pe ruta Bucureşti – Iaşi, cu mai multe opriri pe traseu, astfel: Urziceni, Buzău, Râmnicu Sărat, Focşani, Adjud, Bacău, Roman.

Plecările din Bucureşti sunt programate în zilele de 10, 11, 12 şi 13 octombrie, la ora 23:00, iar cursele retur vor fi efectuate în zilele de 11, 12, 13 şi 14 octombrie. Ultimul autocar spre Bucureşti va pleca din Iaşi duminică, la ora 21.00.

“Duminică, în ziua în care este sărbătorită Sfânta Parascheva, autorităţile locale din Iaşi au pregătit după slujba de la Catedrala Mitropolitană şi o masă pentru pelerini. De aceea, ultima cursă spre Bucureşti va pleca seara târziu, pentru a le oferi credincioşilor posibilitatea de a participa şi la slujbă, şi la evenimentul de după ceremonia religioasă”, a adăugat reprezentantul transportatorului.

Christian Tour unul din cei mai mari touroperatori din ţară, fiind condus de fraţii Cristian şi Marius Pandel. Touroperatorul deţine 40 de agenţii proprii în România şi este prezent peste hotare în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania şi Statele Unite ale Americii (divizia online).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.