Institutul Naţional Cantacuzino va fi renovat, costurile lucrărilor ridicându-se la puţin peste 500.000 de lei fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP. Lucrările sunt împărţite pe cinci loturi, pentru mai multe corpuri, iar agenţii economici pot depune oferte pentru unul sau pentru mai multe loturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, Institutul Cantacuzino vrea să încheie un contract de execuţie a unor lucrări de reparaţii generale şi de renovare, defalcat pe cinci loturi de lucrări. Costul acestor lucrări se ridică la 502.038 de lei fără TVA.

Pot fi depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi de lucrări, până la data de 25 octombrie.

În decembrie 2017, Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea Ministerului Apărării Naţionale (MApN), urmând a avea atât personal militar, cât şi civil. Atunci, Mihai Fifor anunţa că producţia de vaccin va începe în minimum doi ani.

În luna august a acestui an, ministrul Mihai Fifor şi-a exprimat speranţa că în luna septembrie va anunţa o colaborare cu o companie recunoscută pentru producţia de vaccinuri, având în vedere că astfel de discuţii cu mai multe companii deja există. El cataloga preluarea Institutului la MApN drept „cea mai mare provocare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.