Show-ul "Ninja Warrior România", difuzat duminică de Pro TV, a fost lider de audienţă la nivel naţional, cu 1,1 milioane de telespectatori pe parcursul întregii emisiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul a înregistrat 5.9 puncte de rating şi 16.3% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 4.9 puncte de rating şi 13.6% share. 

La nivel naţional, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit, minut cu minut, parcursul ultimilor concurenţi. În minutul de aur de la ora 20.47, peste 1,8 milioane de români erau cu ochii pe cei care sfidau limitele pentru un loc în semifinala "Ninja Warrior România".

Duminică seară, ultimii 45 de concurenţi au intrat în arena Ninja Warrior România pentru a-şi adjudeca un loc în semifinala show-ului. Pentru unii, cursa s-a terminat în apă, însă zece dintre ei au trecut în etapa următoare. Andrei Ciobanu, Constantin Ţaca, Călin Ilie Tătar, Andrei Nacşu, Antonio Fernando Timofte, Tudor Asaftei, Ştefan Gireadă, Justin Muşină, Alexandru Munteanu şi Robert Zimbran şi-au câştigat dreptul de a merge mai departe şi de a lupta pentru cel mai râvnit titlu, dar şi pentru premiul de 100.000 de euro.

Săptămâna aceasta, primii 25 de semifinalişti sunt pregătiţi să dea piept cu un nou traseu şi noi obstacole pentru un loc în finala celui mai puternic show din lume. 

"Ninja Warrior România" este difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.