Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore, ”în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre”. În plus, Dragnea a spus că dezbaterea din comisie ar trebui să aibă loc cu toate televiziunile în sală pentru ca ”toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, dacă s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore şi a răspuns: ”S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre şi cred că toţi liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre şi Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live şi toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Întrebat când vor fi reluate dezbaterile pe această lege, Dragnea a spus că, după ce preşedintelui Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, i s-a făcut rău la ultima şedinţă, cel mai probabil dezbaterile nu vor putea fi reluate săptămână viitoare.

”A apărut incidentul cu domnul Iancu şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”, a mai spus Liviu Dragnea. 

Dragnea a mai spus că Ministerul de Finanţe a transmis deja o estimare cu privire la câştigurile pe care le va avea România din implementarea legii. 

Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme cardiace. El ar fi urmat să participe la o şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaţilor.

Legea offshore reglementează modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.

viewscnt

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.