Google, parte a grupului Alphabet, s-a asociat cu Ubisoft pentru testarea serviciului său de streaming cu ajutorul celei mai recente versiuni a jocului Assassin’s Creed, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr limitat de jucători vor putea să utilizeze viitorul joc Assassin’s Creed Odyssey, a cărui acţiune are loc în Grecia antică, prin intermediul unui browser Chrome, pe un laptop sau un desktop, potrivit unei postări pe blogul Google.

Utilizatorii selectaţi vor putea juca jocul începând din 5 octombrie, gratuit, pe toată durata testului pentru Project Stream.

Dacă va avea succes, testul ar pune Google într-o poziţie fruntaşă pe un nou segment al afacerilor cu jocuri, care permite oamenilor să se joace prin flux continuu (streaming), în loc să folosească descărcările sau CD-urile.

Site-ul Information a relatat în februarie că Google dezvoltă un serviciu de streaming pe bază de abonament, care ar putea funcţiona fie pe Chromecast, fie pe o consolă creată de Google.

Google a mai prezentat în luna martie noi instrumente pentru dezvoltatorii de jocuri, concurând companii de tehnologie precum Twitch, parte a grupului Amazon, pentru o cotă mai mare din piaţă profitabilă a industriei de streaming a jocurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.