Nicolae Bădălău susţine că nu a votat împotriva lui Liviu Dragnea la ultima şedinţă a Comitetului Executiv şi că el nici nu a fost de acord să fie cerută demisia acestuia. Totuşi, scrisoarea pe care chiar Bădălău ar fi iniţiat-o în PSD cerea la primul punct demisia liderului partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD Giurgiu spune că nu a votat împotriva liderului partidului Liviu Dragnea, la şedinţa Comitetului Executiv de săptămâna trecută, ba mai mult, nici nu a fost de acord să ceară demisia acestuia, spune el. La o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, senatorul PSD a precizat că scrisoarea pe care el a semnat-o nu conţinea această cerinţă, ci a fost adăugată ulterior, în timp ce el se afla în concediu cu familia. 

Jurnalistul Cristian Andrei a publicat însă pe contul lui de Facebook prima variantă a scrisorii care a circulat în PSD, iniţiată chiar de Nicolae Bădălău şi care cerea ”demisia imediată a preşedintelui preşedintelui PSD şi retragerea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”.

Conducerea PSD a decis, luni, înfiinţarea în partid a unui grup de urmărire a îndeplinirii programului de guvernare, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Codrin Ştefănescu, Doina Pană aflându-se printre membrii acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.