Secretarul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, spune că jucătorii săi vor ajunge să înveţe limba maghiară după ce vor întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în campionat şi Csikszereda Miercurea Ciuc, în optimile de finală ale Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O tragere bună pentru Dinamo, avem obiectiv câştigarea cupei şi cred că adversarul este unul accesibil. Dar ştiţi cum e, în Cupa României se poate întâmpla orice, însă sper să nu se întâmple cu noi. Noi sperăm ca Niculescu să mai câştige o cupă. El va trebui să redreseze întâi situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupa României. Trebuie să câştigăm. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo. Vom juca şi cu Sepsi în campionat şi cu Csikszereda în cupă, cred că o să învăţăm ungureşte în luna asta”, a spus Bălănescu după tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României, de la Casa Fotbalului.

Optimile de finală se vor disputa în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.