Al şaselea şi ultimul sezon al serialului "Culisele puterii/ House of Cards", cu Robin Wright în rol principal, va fi disponibil pe pe Netflix din 2 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătoare a Globului de Aur şi nominalizată pentru premiul Emmy, Robin Wright se întoarce în calitate de preşedinte al Statelor Unite în cel de-al al şaselea şi ultimul sezon al serialului "House of Cards". 

Actorii nominalizaţi la Academy Award Diane Lane, Greg Kinnear şi Cody Fern se alătură şi ei distribuţiei următorului

sezon. Aceştia vor fi prezenţi alături de Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott şi Boris McGiver.

Producătorii serialului sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ şi Andrew Davies​.

"House of Cards" a fost creat de Beau Willimon, este produs de Donen/Fincher/Roth şi Trigger Street Productions, Inc. şi de studiourile MRC pentru Netflix.

În anul 2013, "Culisele puterii" a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu şapte premii câştigate - inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”.

"Culisele puterii" a fost nominalizat la şase premii Golden Globes şi a câştigat două.

Seria a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild şi a câştigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câştigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild şi un premiu Peabody, pe lângă alte distincţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.